Boete indienen

Onterechte boete? Wij helpen je!

Meer over Appjection chevron-right

Werken bij Appjection

Wij zijn Appjection, een innovatieve legal tech scale-up die zich inzet om het recht toegankelijk te maken voor iedereen. Dit ambitieuze doel willen we behalen door juridische expertise te combineren met slimme technologie. Interesse? Join the team!

Wij bieden jou het volgende:

  • Een jong team in een snelgroeiende start-up met internationale ambities. We zijn een platte organisatie van 40 mensen en houden niet van gedoe.

  • De mogelijkheid om echt impact te maken door voor veel mensen de toegang tot het recht te verbeteren.

  • Introductie in de legal tech wereld en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

  • Kantoor in Amsterdam-West in het World Fashion Centre, op loopafstand van station Amsterdam Lelylaan.

Interesse om het team te versterken? Check de vacatures hieronder en solliciteer via jobs@appjection.nl!

Staat er momenteel voor jou niets tussen maar ben je toch geïnteresseerd? Open sollicitaties zijn uiteraard ook altijd welkom op jobs@appjection.nl!

Sluit je aan bij ons avontuur!

Openstaande vacatures

Administratief juridisch medewerker

Wil jij je inzetten om het recht toegankelijk te maken voor iedereen? En heb jij minimaal een juridische MBO-opleiding afgerond? Word onze nieuwe collega bij Appjection!

Lees meer chevron-right

Juridisch Werkstudent (HBO/WO)

Wil jij je inzetten om het recht toegankelijk te maken voor iedereen? Studeer jij op dit moment rechten (HBO, WO) en wil je je kennis meteen toepassen in de praktijk? Lees dan verder: wij zoeken collega's die een deeltijd/duale opleiding volgen!

Lees meer chevron-right

Juridisch administratief medewerker (zomerbaan)

Ben jij student (MBO, HBO of WO) en heb je zin om deze zomer bij te verdienen? Wil je tevens werken bij het gezelligste bedrijf van Amsterdam? Kom deze zomervakantie werken bij Appjection!

Lees meer chevron-right

Sr Software Engineer

Microservices On Google Cloud, API – AMS

Do you feel everyone deserves equal access to justice? Do you want to contribute to making justice accessible for everyone by creating innovative high-tech solutions? Especially in a truly nice working environment with other ambitious (and fun) professionals? Let’s talk and see if we can offer what you are really looking for!

Lees meer chevron-right

Administratief medewerker (data entry)

Op zoek naar een leuke baan bij een snelgroeiend legal-tech bedrijf? Appjection is op zoek naar een administratief medewerker (data entry) binnen het team Verhuur en Lease voor 32-40 uur per week en minimaal een jaar!

Lees meer chevron-right

Jurist verkeersrecht (HBO/WO)

Heb je onlangs een HBO rechten studie afgerond, en wil je aan de slag bij een start-up in de legal-tech? Dan is deze functie iets voor jou.

Lees meer chevron-right

Juridisch Support Medewerker

Word jij blij van gelukkige klanten maar geen zin om de hele dag te bellen? Heb je niet direct een juridische studierichting/achtergrond (al is dit natuurlijk wel mooi meegenomen!), maar vind je dit wel interessant en leer je snel? Dan is dit wat voor jou!

Lees meer chevron-right

Stagiair Content Marketing

Word jij blij van het verder opbouwen en uitbreiden van onze contentstrategie? Appjection is een snelgroeiend Legal Tech-bedrijf in Amsterdam, en is hard op zoek naar een stagiair die ons hierbij komt helpen!

Lees meer chevron-right