Boete indienen

Onterechte boete? Wij helpen je!

Meer over Appjection chevron-right

Werken bij Appjection

Wij zijn Appjection, een innovatieve legal tech scale-up die zich inzet om het recht toegankelijk te maken voor iedereen. Dit ambitieuze doel willen we behalen door juridische expertise te combineren met slimme technologie. Interesse? Join the team!

Wij bieden jou het volgende:

  • Een jong team in een snelgroeiende start-up met internationale ambities. We zijn een platte organisatie van 40 mensen en houden niet van gedoe.

  • De mogelijkheid om echt impact te maken door voor veel mensen de toegang tot het recht te verbeteren.

  • Introductie in de legal tech wereld en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

  • Kantoor in Amsterdam-West in het World Fashion Centre, op loopafstand van station Amsterdam Lelylaan.

Interesse om het team te versterken? Check de vacatures hieronder en solliciteer via jobs@appjection.nl!

Staat er momenteel voor jou niets tussen maar ben je toch geïnteresseerd? Open sollicitaties zijn uiteraard ook altijd welkom op jobs@appjection.nl!

Sluit je aan bij ons avontuur!

Openstaande vacatures

Administratief juridisch medewerker

Wil jij je inzetten om het recht toegankelijk te maken voor iedereen? En heb jij minimaal een juridische MBO-opleiding afgerond? Word onze nieuwe collega bij Appjection!

Lees meer chevron-right

Administratief medewerker (data entry)

Op zoek naar een leuke baan bij een snelgroeiend legal-tech bedrijf? Appjection is op zoek naar een administratief medewerker (data entry) binnen het team Verhuur en Lease voor 32-40 uur per week en minimaal een jaar!

Lees meer chevron-right

Operationeel Manager

Appjection groeit hard en is op zoek naar een uitbreiding van het operationele team. Wil jij werken voor één van de meest opkomende start-ups in Nederlands op het gebied van de juridische dienstverlening (snijvlak legal-tech)? Solliciteer dan nu en word deze maand nog onze nieuwe Operationeel Manager!

Lees meer chevron-right

Jurist verkeersrecht (HBO/WO)

Heb je onlangs een HBO rechten studie afgerond, en wil je aan de slag bij een start-up in de legal-tech? Dan is deze functie iets voor jou.

Lees meer chevron-right

Front End Web Developer (IT)

Wij zijn een klein en gedreven team, met daarin 3 developers, en werken vanuit ons kantoor in Amsterdam-West (het World Fashion Center).

Lees meer chevron-right

Medewerker Postkamer

Op zoek naar een werkervaringsplek van waaruit je kan doorgroeien? Of de leukste bijbaan naast je studie? Appjection zoekt een medewerker voor de postkamer!


Lees meer chevron-right

HR Administrator / Recruiter

Ben jij een starter of young professional die HRM graag op een nieuwe manier bekijkt? Wil je dit doen binnen een jong bedrijf waar je echt waarde kunt toevoegen? Lees dan snel verder!

Lees meer chevron-right

Content Specialist

Word jij blij van het verder opbouwen en uitbreiden van onze marketingstrategie? Appjection is een snelgroeiend Legal Tech-bedrijf in Amsterdam, en is hard op zoek naar de juiste persoon om de content marketing flink uit te breiden.

Lees meer chevron-right