Boete indienen

Onterechte boete? Wij helpen je!

Meer over Appjection chevron-right

Werken bij Appjection

Wij zijn Appjection, een innovatieve legal tech scale-up die zich inzet om het recht toegankelijk te maken voor iedereen. Dit ambitieuze doel willen we behalen door juridische expertise te combineren met slimme technologie. Interesse? Join the team!

Wij bieden jou het volgende:

  • Een jong team in een snelgroeiende start-up met internationale ambities. We zijn een platte organisatie van 60 mensen en houden niet van gedoe.

  • De mogelijkheid om echt impact te maken door voor veel mensen de toegang tot het recht te verbeteren.

  • Introductie in de legal tech wereld en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

  • Kantoor in Amsterdam-West in het World Fashion Centre, op loopafstand van station Amsterdam Lelylaan.

Interesse om het team te versterken? Check de vacatures hieronder en solliciteer via jobs@appjection.nl!

Staat er momenteel voor jou niets tussen maar ben je toch geïnteresseerd? Open sollicitaties zijn uiteraard ook altijd welkom op jobs@appjection.nl!

Sluit je aan bij ons avontuur!

Openstaande vacatures

Fine Transfers specialist

Lijkt het je vet om bedrijven als Check, Felyx en Leaseplan te ondersteunen door middel van onze unieke en innovatieve dienstverlening? Bij Appjection zijn wij op zoek naar collega’s in onze B2B tak, kom jij ons team versterken?

Lees meer chevron-right

Jurist verkeersrecht (HBO/WO)

Heb je onlangs een HBO rechten studie afgerond, en wil je aan de slag bij een start-up in de legal-tech? Dan is deze functie iets voor jou.

Lees meer chevron-right

Juridisch Werkstudent (HBO/WO)

Wil jij je inzetten om het recht toegankelijk te maken voor iedereen? Studeer jij op dit moment rechten (HBO, WO) en wil je je kennis meteen toepassen in de praktijk? Lees dan verder: wij zoeken collega's die een deeltijd/duale opleiding volgen!

Lees meer chevron-right

Juridisch administratief medewerker

Wil jij je inzetten om het recht toegankelijk te maken voor iedereen? En heb jij minimaal een juridische MBO-opleiding afgerond? Word onze nieuwe collega bij Appjection!

Lees meer chevron-right