Pexels sora shimazaki 5669602 1

Wat doet Appjection?

Appjection helpt jou bezwaar maken tegen onterechte verkeersboetes. Het enige dat jij hoeft te doen is een foto van je boete bij ons in te dienen. Wij beoordelen daarna of deze inderdaad onterecht is. Zo ja? Dan gaan we voor je aan de slag en sturen wij namens jou een bezwaarschrift naar de juiste instantie. Jij hoeft alleen maar achterover te leunen en het resultaat af te wachten.

Waarom is het gratis?

Wij vinden het belangrijk dat mensen geen (financiële) drempel ervaren als ze gebruik willen maken van hun recht. Daarom bieden we Appjection altijd gratis aan. Jij dient je boete in, wij regelen de rest. Is jouw boete opgelegd door een fout van de overheid? Dan krijgen wij een vergoeding voor de rechtshulp die we jou hebben geboden. Krijgen we helaas geen gelijk? Dan betaal jij alleen de boete, ons betaal je niets.

Veel mensen denken Ik betaal wel, dan ben ik ervan af. Zij blijven dan vaak zitten met een gevoel van onrecht.

Max Heck, Medeoprichter Appjection

Wie zijn wij?

Team Appjection bestaat uit een mix van juristen en techneuten, met een gezamenlijke passie: de toegang tot het recht verbeteren! Inmiddels werken wij vanuit ons kantoor in Amsterdam met maar liefst 30 medewerkers iedere dag aan het beetje bij beetje rechtvaardiger maken van het Nederlandse rechtssysteem.