Boete indienen

Onze missie

Het recht is in theorie voor iedereen gelijk, alleen kan in de praktijk niet iedereen er op een gelijke manier gebruik van maken. Door een gebrek aan tijd, kennis en/of geld zijn er mensen die een drempel tot het recht ervaren, terwijl juist die mensen rechtshulp hard nodig hebben. Dat is precies wat wij bieden. Door de vertaalslag te maken van ingewikkelde juridische procedures naar een makkelijk te gebruiken service, zorgen we dat iedereen op een makkelijke en moderne manier zijn recht kan halen.

Onze Missie

Wat doet Appjection?

Appjection helpt jou bezwaar maken tegen onterechte verkeersboetes. Het enige dat jij hoeft te doen is een foto van je boete bij ons in te dienen. Wij beoordelen daarna of deze inderdaad onterecht is. Zo ja? Dan gaan we voor je aan de slag en sturen wij namens jou een bezwaarschrift naar de juiste instantie. Jij hoeft alleen maar achterover te leunen en het resultaat af te wachten.

Waarom is het gratis?

Wij vinden het belangrijk dat mensen geen (financiële) drempel ervaren als ze gebruik willen maken van hun recht. Daarom bieden we Appjection altijd gratis aan. Jij dient je boete in, wij regelen de rest. Is jouw boete opgelegd door een fout van de overheid? Dan krijgen wij een vergoeding voor de rechtshulp die we jou hebben geboden. Krijgen we helaas geen gelijk? Dan betaal jij alleen de boete, ons betaal je niets.

Veel mensen denken ‘Ik betaal wel, dan ben ik ervan af’. Zij blijven dan vaak zitten met een gevoel van onrecht.
Max Heck Medeoprichter Appjection
quote

Wie zijn wij?

Team Appjection bestaat uit een mix van juristen en techneuten, met een gezamenlijke passie: de toegang tot het recht verbeteren! Inmiddels werken wij vanuit ons kantoor in Amsterdam met maar liefst 59 medewerkers iedere dag aan het beetje bij beetje rechtvaardiger maken van het Nederlandse rechtssysteem.

Wij zijn er niet om zand in de motor van de overheid te gooien. Wij geloven in samenwerking, niet in tegenwerking. Hierop onderzoeken wij ook altijd mogelijkheden tot samenwerking en het maken van werkafspraken met onze wederpartijen. Samen kunnen we het rechtssysteem een stuk efficiënter en toegankelijker maken.

Wil je hier ook een bijdrage aan leveren? Check de vacatures!

Wat schrijven anderen over ons?

Appjection in het nieuws

Nos

'Parkeerboetes door scanauto's aanvechten loont'

Onderzoek van de NOS en Appjection wijst uit dat er veel onterechte boetes worden opgelegd door de scanauto's in de verschillende grote steden.

Lees het artikel op NOS.nl
De jurist

'De Nederlandse Legal Tech Revolutie'

De Jurist, onderdeel van het Financieel Dagblad, schreef een mooi artikel over Legal Tech in Nederland en de rol van ARAG en Appjection binnen deze revolutie.

Lees het artikel van De Jurist
Consumentenbond

Bezwaar tegen verkeersboete zo gepiept

Een makkelijke en snelle manier om bezwaar te maken tegen verkeersboetes. En nog gratis ook. Veel mensen maken geen bezwaar tegen een onterechte verkeersboete omdat ze dat te veel gedoe vinden.

Lees het artikel van de Consumentenbond
Sprout

Verkeersboetes? Appjection lust ze rauw

Onterechte verkeersboetes zijn een prooi voor Appjection. De Startup van de week won tot nu toe al ruim 8.000 zaken.

Lees het artikel op MT Sprout