DE MACHTIGING

Op deze pagina vind je meer informatie over de machtiging die je tekent zodat Appjection namens jou bezwaar in kan dienen. Heb je verder nog vragen, mail ons dan op info@appjection.nl. Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Ondergetekende,

(jouw gegevens)

machtigt

(Appjection),

om in (administratief) beroep en hoger beroep te gaan, en verzoeken te doen om informatie op grond van de wet openbaarheid bestuur, in de zaak met het (de) CJIB-nummer(s):

Dit betekent dat wij namens jou bezwaar mogen indienen tegen de boete die je hebt geupload op Appjection. Je machtigt Appjection om alleen bezwaar te maken tegen die specifieke boetes, niet boetes die je eerder of later zou kunnen krijgen. Je machtigt Appjection ook om namens jou informatie op te vragen bij het CJIB, de politie, of de gemeente. Denk aan een proces-verbaal van de politie, of een foto die een parkeerwachter heeft gemaakt van jouw auto.

Tevens gaat ondergetekende akkoord dat een eventuele proceskostenvergoeding toekomt aan Appjection BV, de gemachtigde,

Met deze zin geef je toestemming dat Appjection proceskostenvergoeding ontvangt als Appjection jouw zaak wint. Dit zorgt ervoor dat Appjection voor jou gratis is. Zie voor meer informatie hierover de veelgestelde vragen.

De handtekening die je digitaal zet komt onderaan deze pagina te staan. Je naam en adres worden bovenin het formulier ingevuld. Als laatst wordt het CJIB nummer van de boete die je hebt ingediend aangevuld, en wordt de dag waarop het formulier wordt gegenereerd onderin vermeld.

Zelf ook een onterechte boete?

Maak bezwaar

© 2019 Appjection - All rights reserved | Algemene voorwaarden | Privacy policy | Cookie policy