Onterechte boete? Wij helpen je!

Meer over Appjection chevron-right

Hoe lang duurt het voordat je een boete binnen krijgt?

Je bent geflitst en je weet dat er een boete aan zit te komen, maar hoe lang duurt het daadwerkelijk voordat je een boete op de deurmat krijgt? We zullen het kort houden: Het duurt gemiddeld 4 tot 6 weken totdat je de boete binnen krijgt.

Houd er rekening mee dat de wettelijke termijn voor verkeersboetes vier maanden na de gedraging is. Het kan dus zijn dat het langer duurt voordat je de boete thuis krijgt.

Kijk op het Digitaal Loket van het CJIB

Wil je niet wachten tot de boete op de deurmat is gevallen? Check dan het Digitaal loket van het CJIB. Vaak is hier de boete eerder zichtbaar dan dat hij in de brievenbus te vinden is.

Check altijd of de boete terecht is gegeven!

Het gebeurt ontzettend vaak dat een boete onterecht is opgelegd. Het is aan te raden om dit altijd te controleren, is de boete onterecht? Maak dan bezwaar, het kan je flink wat geld besparen!

Heb je liever dat onze gespecialiseerde verkeersrecht juristen jouw boete bekijken? Dien dan de boete gratis in op onze website. Mochten er genoeg juridische gronden zijn dan dienen wij het bezwaar gratis voor je in.