Laat gratis rechtshulp niet verdwijnen, teken de petitie.

Door een nieuwe wet is de gratis rechtshulp in gevaar, teken de petitie om onze gratis dienstverlening te redden

close

Veelgestelde vragen

Wil je iets weten?

Mogelijk vind je het antwoord in onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier, of stuur een mail naar info@appjection.nl.

Algemeen

Welke boetes kan ik uploaden? Welke boetes kan ik uploaden?

Een voorbeeld van het soort boetes dat je kunt uploaden bij Appjection vind je op de pagina 'Alles over boetes'. Neem gerust contact met ons op wanneer je benieuwd bent naar een specifiek soort boete.

Welke mogelijkheden tot automatisering zijn er? Welke mogelijkheden tot automatisering zijn er?

Het Appjection platform is te gebruiken op een aantal verschillende manieren. Elke zaak vereist tenminste:

  1. Een boete
  2. Bewijs van de verhuur van het voertuig

Deze twee gegevens kunnen of handmatig worden ingediend op het platform, of via een API. Voor zowel de boete als het bewijs zijn endpoints beschikbaar. Je kunt er dus voor kiezen om in een pilotfase het platform handmatig te gebruiken, en dan langzaam de endpoints te gaan gebruiken om je hele boete-operatie te automatiseren.

Wat kost het gebruik van het platform? Wat kost het gebruik van het platform?

De kosten van het platform zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals de omvang van het wagenpark, de koppelingen die je wilt maken met bijvoorbeeld het Nederlandse CJIB of het Franse ANTAI, en de manier waarop een zaak wordt verzonden (digitale verzending versus bijv. verzending per post).

Voor een snelle inschatting van de kosten kun je contact opnemen via de knop op de homepage of het contactformulier.

Wat is er voor nodig om te starten? Wat is er voor nodig om te starten?

De dienst draait in de cloud en in de browser, en om toegang te krijgen heb je enkel een account nodig. Daarna kun je starten met het uploaden van boetes en bewijsstukken.

De overige (juridische) eisen aan het bewijs worden bepaald door het type boete en de jurisdictie van de boete die je wilt verwerken. De belangrijkste gegevens zijn de NAW-gegevens van de huurder, maar in sommige jurisdicties heb je bijvoorbeeld ook een geboortedatum nodig. Deze vereisten kunnen simpel worden doorgenomen tijdens een demo of nadere kennismaking.